نان خرمایی یکی از تنقلات خوشمزه و سالم است که می توانید از آن در ماه رمضان نیز استفاده کنید. بافت این نان خرمایی بسیار نرم و ترد است و باید حتما آن را امتحان کنید. امروز در رستوران یاب طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
آرد | 270 گرم |
آب یا شیر | 135 گرم |
شکر | 30 گرم |
کره | 30 گرم |
نمک | 4 گرم |
مخمر | 5 گرم |
خرما | 400 گرم |
دارچین | مقداری |
کره | 20 گرم |
آرد سفید | کمی |
آرد را در یک کاسه بریزید سپس به آن شکر و نمک را اضافه کنید. در ادامه مخمر را افزوده و مواد را با قاشق با هم ترکیب کنید. آب یا شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه کره آب شده را اضافه کنید و با دست مواد را خوب ورز دهید.
به قدری ورز دهید تا یک خمیر یکدست و خوب تهیه شود سپس آن را در یک ظرف قرار داده و روی آن را بپوشانید و در محیط خانه به آن به مدت یک ساعت استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید.
خواندنی:
طرز تهیه اگردک قزوین نرم و لطیف با خمیرمایه بدون فر
طرز تهیه شیرینی ساوارین شکلاتی شیک و مجلسی
طرز تهیه نان تست دو رنگ با خمیر مایه نرم و پنبه ای برای صبحانه
ابتدا هسته های خرما را جدا کرده و خرما را در مخلوط کن یا میکسر بریزید سپس در یک تابه کره را ریخته و خرما را به آن اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی تفت بخورد. دارچین و آرد را نیز اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
از مواد میانی در خمیر های تقسیم شده قرار دهید و آن را در سینی فر چیده و فر را در دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه قرار دهید.